Om Lille Dansk Format

Dims og andre ting

Lille Dansk Format laver dimser. For det meste små dimser, men nogle gange også lidt større. Det er både dimser du kan have på og dimser du kan have stående. Det er som regel enkle dimser med et grafisk udtryk, der skiftevis svinger mere mod det feminine, det humoristiske eller det klassiske.

Lille Dansk Designer

Bag det lille navn sidder Katrine Kanstrup og limer, lodder, skærer, borer og hamrer.
Jeg er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding i 2007

 

Jeg har lavet plantegninger og bygget modeller på Arkitektskolen i Århus. Samtidigt har jeg designet og fremstillet smykker, siden jeg kunne holde på en loddekolbe.
Når jeg ikke laver dimser til Lille Dansk Format arbejder jeg freelance som illustrator.

Inspiration, idéer og materiale

Jeg har en ubændig trang til at prøve teknikker og materialer af, og derfor spreder jeg mig over forholdsvis mange typer af varer. Min inspiration kommer ikke indenfor et afgrænset felt som smykker eller tegning. Det kommer gennem materialet. Stofligheden, farven eller tyngden. Den ene idé smitter af på den anden og det, der måske forekommer løsrevet eller usammenhængende set udefra, danner for mig et stort hele – holdt sammen af farver og proportioner og teksturer, der alle bærer min æstetik med sig.

Køb og bestilling

På nuværende tidspunkt kan man kun købe mine dimser på markeder og ved direkte henvendelse til mig. Jeg har ingen butik, men man er altid velkommen på værkstedet. Med tiden vil dimserne komme til salg på etsy.com, ligesom jeg også vil få en mindre webshop op at køre igen. Måske kommer der en ægte butik en dag. Vi ved det ikke.

Lille specialopgave

Hvis du har en idé til et produkt, hvis kæden for lang eller æsken for lille, skal du endelig ikke tøve med at henvende dig. Måske har du specielle ønsker til farve, størrelse eller udformning på en vare. Langt de fleste ting kan lade sig gøre, og i denne biks er vi kun glade for udfordringen.

Lille Dansk Format
Hvis du er bims med dims…