Sorø Kunstmuseum

Sorø Kunstmuseum

Detaljer fra Sorø Kunstmuseum

Det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at et udvalg af mine dimser fremover vil være at finde i butikken på Sorø Kunstmuseums! Både mine æsker og smykker vil kunne tages i nærmere øjesyn i den nye museumsbutik.

Museet, der tidligere hed Vestsjællands Kunstmuseum, har gennem de sidste mange måneder gennemgået en omfattende renovering, ligesom museet er blevet udvidet med 1.500 kvm. Den nye tilbygning er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter, som bl.a. står bag Det Kongelige Teaters nye skuespilhus.

I forbindelse med udvidelsen har museet indrettet en ny museumsbutik med en klar profil: ” Sortimentet i museets arkitekttegnede butik har fokus på det økologiske og sanselige, på fairtrade og på de fineste produkter, som regionen mønstrer. I butikken findes nøje udvalgt design, kunsthåndværk, bøger, kataloger, smykker, plakater, postkort og legetøj” (citat fra museets hjemmeside)

Museum åbner igen efter den lange renovering søndag d. 20. november 2011.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *